3 módon

3 féle forgató asztalon, és sokféleképpen

fotóztathatja termékeit!

A körbe forgatott fotózás készülhet 13,6 kg, 60 kg vagy 125 kg terhelésű automatizált forgóasztalokon. A termékek mérete, súlya, fizikai jellemzője és mennyisége alapján tudunk Önnek végleges árat kalkulálni. A weboldalon feltüntetett árainkból a mennyiségi igények ismeretében kedvezményt adunk. Az éves szerződést kötő partnereink számára további előnyt biztosítunk. 

A termékekről vállaljuk álló termékfotók készítését is. A ruházati termékek bábun történő megjelenítését nem javasoljuk, mert nem érvényesül a ruházat karaktere. A vásárlói élménynövelés és a teljesebb körű megtekintés érdekében élő modelleken javasoljuk a termékfotózást. Ezt vállaljuk 360 fokban körbe forgatva is, valamint 10-15 másodperc hosszúságú videó fájlok, vagy álló fotók készítését. Nem, kor, méret igények és egyéb jellemzők alapján modellt is biztosítunk.

Termékfotózási lehetőségek

  1. Elküldheti a termékeket csomagküldővel stúdiónkba, vagy futárt küldünk érte

Maximum 5 kg/termék súlyhatárig javasoljuk, különösen, ha 20 darabnál több terméket szeretne fotóztatni. Ha a futárt küldünk szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, egyeztetést kérünk a mennyiségről, a csomag méretéről és súlyáról. 

  1. Elhozhatja termékeit budapesti fotózás esetén (Minden esetben időpont és a fotózási igények egyeztetése szükséges)

Vállaljuk ruha kollekciók élő modellen történő álló és 360 fokban körbe forgatott fotózását, valamint 0-145 kg súlyhatárig termékek 360 fokban körbe fotózását. A kollekciók, illetve egyéb termékek esetében vállaljuk 10-15 sec hosszúságú termékvideók készítését is.

  1. Az ön telephelyén fotózzuk a termékeit (Lépjen velünk kapcsolatba, ha ezt a módot választja!)

A nagyobb térfogatú, súlyú, illetve a termékek nagyobb darabszáma esetén a termékfotózást felvállaljuk a megrendelő telephelyén, vagy annak közelében általunk biztosított helyszínen)