Gyakran Ismételt Kérdések

Tájékozódjon könnyedén!

Bár minden projekt egyedi a maga nemében,
a könnyebb tájékozódásért összegyűjtöttük
ügyfeleink leggyakrabban előforduló kérdéseit.

Hány képből állhat egy körbeforgatott fotó megjelenés?

8, 16, 24, 36 és 72 képkockás felvételre is lehetőség kínálkozik; a körbeforgatható termékképek tipikusan 36 képkockából állnak. A 72 képkockás felvételek simább forgatást és nagyobb részletgazdagságot biztosítanak. A választott részletesség így általában a megrendelő igényeitől és informatikai hátterének lehetőségeitől függ.

Milyen kép formátumokat kaphatok?

Megrendelőink számára a következő formátumok bármelyikét tudjuk biztosítani: RAW, TIF, JPEG, GIF. A kívánt formátumot a megrendeléskor mindenképp előre szükséges jelezni.

Milyen video formátumokat kaphatok?

Igény szerint a termék képkockáiból szabványos MPEG-4 formátumú videót renderelünk, illetve igény szerint animált GIF-et, amennyiben szükséges. Az így elkészített mozgóképek állandó, egy irányba forgó látványt nyújtanak.

Tipikusan mennyi a termékfotózás átfutási ideje?

Az átfutási idő minden esetben változó, a termék méretétől, tömegétől, kezelhetőségétől és egyéb tulajdonságaitól, valamint a fényképezendő termékek számától is függ. Erre a kérdésre a termékek ismeretében kollégáink részletes választ tudnak adni.

Álló termékképek készítésére van lehetőség?

Igen, felszerelésünk és studiónk teljes mértékben lehetővé teszi az éles, nagyfelbontású állóképek készítését.

Milyen felbontásban készülnek a termékfotók?

Termékfotóinkat előzetes megállapodás szerint ügyfeleink igénye alapján méretezzük. Webes megjelenéshez szervertől függően 1000-1500 pixel széles képkockákat javaslunk, esetleg 1920×1080 (FullHD) felbontást. Az eredeti felvételek több, mint 6000 pixel szélességben készülnek, amelyet igény szerint szintén elérhetővé teszünk.

Honnan tudhatom, hogy termékem teljes biztonságban van?

A termékbiztonság számunkra elsődleges fontosságú. Kollégáink nem csupán kiemelt figyelemmel bánnak termékével, de felelősség- és vagyonbiztosítással is védjük azt. Különleges esetekben kiegészítő szerződés kötésére is lehetőség van, ezzel kapcsolatban kérje kollégáink segítségét!

Mire van szükségem ahhoz, hogy a webáruházamban/weboldalamon működhessen a 360 fokban forgó termékfotó?

A weboldal tartalomkezelő rendszerétől függően számos lehetőség adódik, amelyek közül a weboldal fejlesztője választhat. Ezek leggyakrabban beépülő modulok és bővítmények formájában léteznek, azonban némi fejlesztői munkával a megoldás bármely egyedi fejlesztésű oldalra is implementálható.

A rendelés menete

  1. válassza ki a kalkulációs felületen a Szolgáltatási csomago(ka)t!
  2. Egyeztetünk Önnel és visszaigazolást küldünk árral és vállalási paraméterekkel
  3. Megrendelés után a termékek megküldése szegedi címünkre
  4. Termékek érkezése után fotózás (Szükség esetén egyeztetés az ügyféllel.)
  5. Az elkészült termékfotók megtekintése az általunk küldött linken (online felület). Elfogadás, vagy észrevétel jelzése.
  6. Elfogadás alapján számlázás, termékképek letöltése, termékek visszaküldése csomagküldő szolgáltatóval a megrendelő által adott címre.