Milyen szolgáltatást nyújtunk?

Ügyfeleink termékeinek és tárgyainak hagyományos- és 360 fokban körbe forgatott fényképezésével segítünk a webáruházakban, online felületeken, illetve egyéb digitális platformokon az eredményes megjelenésben.

Professzionális, nagy felbontású fényképezőgépekkel, videokamerákkal, fénytechnikai eszközökkel, fotóboxokkal és automatizált forgatóasztalokkal, ezeket támogató szoftverekkel készítjük az álló és mozgóképes termékbemutató képsorozatokat, illetve videófájlokat.

Kép- és videoállományaink kiváló megjelenést biztosítanak. A webáruházak háttértárából töltődnek be beépített programalkalmazással, amelyek az egér ráhúzásával összerenderelik a képsort. A termékbemutató videospotokat a nagyobb termékek körbeforgatása során alkalmazzuk.

A Forgó termékfotó a webáruház üzemeltetők számára versenyelőnyt jelent és támogatja a vásárolókat a döntés meghozatalában.
Célunk, hogy 360 fokban körbeforgatott termékképekkel és videókkal segítsük megrendelőinket az eredményesebb értékesítés elérésében.

Milyen előnyöket nyújtunk?

A webáruházak számára a minél jobb termékbemutatás verseny előnyt biztosít.

Kiküszöbölhető, illetve jelentősen csökkenthető a vásárlói elállások száma, mivel jobban szemügyre vehető a termék, így kevesebb a félreértés, csalódás!

Segít a vásárlói döntés meghozatalában!

Csökkenti a kosárelhagyások számát!